Vakkundige reparatie bij radiator lekkage

Mogelijke gevolgen van een radiator die lekt zijn waterschade, schimmel en stankoverlast. Een gegarandeerd gevolg van een radiator die lekt is een koud huis. We snappen daarom dat u zo snel mogelijk van deze problemen af wilt. Daarom staan wij in Amstelveen en in de omgeving van Amstelveen dag en nacht voor u klaar bij een lekkende radiator of verwarming. Ontdekt u een lek in uw radiator? Neem dan contact met ons op.

Uitstekende, snelle service

Het is belangrijk dat u weet waar u terecht kunt met een lekkage in uw radiator. Spoedservice Verwarming zorgt in Amstelveen en in de wijde omgeving van Amstelveen voor vakkundig en bovenal snel resultaat. Alle monteurs die bij ons werkzaam zijn hebben uitgebreide ervaring, werken met duurzame, moderne materialen en leveren altijd de beste resultaten. Zo bent u beschermd tegen louche aannemers en hoeft u niet zelf te zoeken naar de juiste reparateur.

Wanneer uw radiator lekt belt u daarom met 020 - 213 60 33. Wij staan u graag te woord! We verzekeren u van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding: haalt u altijd iemand in huis met jarenlange ervaring in installatiewerk. Wilt u meer weten over onze diensten, of heeft u met spoed een verwarmingsmonteur nodig? Neem contact met ons op.