Professioneel CV ketel onderhoud

Natuurlijk kan preventief onderhoud van uw CV ketel veel problemen voorkomen. Bij de onderhoudsbeurt wordt de apparatuur gecontroleerd, afgesteld, schoongemaakt en op feilloze werking gecontroleerd. Mogelijke mankementen worden vroegtijdig gesignaleerd en verholpen.
Tijdens een onderhoudsbeurt:

  • Controleren wij de werking van uw CV ketel, (HR) combi ketel
  • Voeren wij onderhoud aan uw ketel (reinigen, bijvullen, ontluchten)
  • Stellen wij uw CV weer goed af
  • Toetsen wij of uw ketel en de omgeving aan alle veiligheidseisen voldoen

Wanneer moet ik CV ketel onderhoud laten uitvoeren?

CV onderhoud kan het beste vlak voor het stookseizoen worden uitgevoerd. In de zomer heeft uw verwarming als het goed is lange tijd stilgestaan en het is dan belangrijk dat er onderhoud wordt uitgevoerd voordat de ketel weer op volle toeren gaat draaien. Verstandig is om elk jaar onderhoud aan uw CV ketel te laten uitvoeren. Wij zorgen tevens voor verwarming onderhoud.

Onderhoudscontract in Amstelveen

U kunt bij Spoedservice Verwarming tevens een onderhoudscontract voor uw CV en verwarming afsluiten. Elk jaar komt een monteur uw CV ketel en verwarming controleren en schoonmaken. Zo bent u verzekerd van een optimaal afgesteld en veilige ketel. Hiermee kunnen storingen en andere gebreken aan uw apparatuur worden voorkomen. Mocht er toch een storing optreden dan kan uw verwarming expert in Amstelveen dit snel voor u oplossen.